10 Temmuz 2011 Pazar

Koç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde bir yandan ailevi konularla ilgilenirken, bir yandan da düşüncelerinizi daha iyi ifade etmenin yollarını arayabilirsiniz. Yakın çevrenize, evinize ait uğraşlar yenilenme ve yakınlaşma getirmekte. Ev için yapabileceğiniz çok şey var. Evde sizi daha mutlu edecek imkanlarla da karşılaşabilirsiniz. Eğitsel uğraşlar, hareket ya da ticari açıdan kazançlı sonuçlar getirebilecek anlaşmalar da mümkün. Ancak sözlerinizi özenle seçmeli ve görüşlerinizi daha yumuşak bir tonda vurgulamaya bakmalısınız. Aşırı görüşlerden uzak durun.

Koç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sürüklemiş. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yetenekleriniz sayesinde hedefleri-nize adım adım yaklaşıyorsunuz.
Koç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir.

Aşk Yaşamı : Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

İş Yaşamı : Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Para Durumu: Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir. Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak.

Dikkat: Bu hafta sizi tahrik edebilecek bütün tartışmalardan ve çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.
Koç burcu nun 11 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda meraklı yapınızı ortaya çıkaran araştırmalar peşindesiniz. İsteklerinizdeki artışların sizi yönlendirmesine izin verecek ve bir çok olayınızı zincirleme bir şekilde halledeceksiniz.Güven duygunuzun gelişmiş olduğunu görmek yakın dostlarınızı da olumlu etkilenmesine neden olacaktır.Bugün oldukça iddialı davranmalısınız.


Koç Burcu 11 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder