15 Temmuz 2011 Cuma

Balık Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Balık burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğinizden ayrıldınız. Sinirlerinize hakim olun. Kendinizi kontrol altına alın. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi sıkmayın. Biraz çaba sarfederek hayata yeniden merhaba deyin. Maddi kazancınız artıyor.
Balık burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir konuda zevkli olduğu kadar da zor olan bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları arayışlarınız olacak. Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Ama içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmanız yararlı olabilir.

Aşk Yaşamı : Duygu mantık çatışmanızda duygular birkaç puan önde. Kalıcı olmayacağına çok inandığınız bir ilişkiyi sınırlı tutmaya çalışıyorsunuz. Karşı tarafın azmi sizi baştan çıkartabilir.

İş Yaşamı : Yaratıcılığınızın bilinçli oluşturulan bazı koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açmamalı. Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir.

Para Durumu: Şartlarınız sizden beklenen bazı desteklerin önünü tıkıyor. Bugün gecikmiş bir alacağınızda ısrarcı olabilirsiniz. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Dikkat: Bugünlerde önemsediğiniz bazı kararları almakta zorlanabilirsiniz.
Balık burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi yenilemenin zamanı değil. Kararsızlıklar yaşarken doğruyu bulmanız mümkün değil. Önce isteklerinizde sabit olmalısınız. Her şey kolaylaşacak Sabırlı olmalısınız. El beceriniz mükemmel, değişken yapınız çabuk bıkmanıza sebep oluyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlamadan yenisine başlamayın.


Balık Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder