15 Temmuz 2011 Cuma

Yay Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Yay burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size yaklaşıp açılmaya çalışan insanlar için açık kapı bırakmanızın tam zamanı. Siz de katı tutumunuzu bırakıp onlara ayak uydursanız neşeli anlar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sorunlarıyla yakından ilgilenin.

Yay burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Arkadaşlık ölçülerinize göre, sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden canlılık kazanabilir. O, sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Ama size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi pek yumuşatmayacak gibi. Çevrenizdekilerin, biraz aykırı biri olduğunuz yolundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde sıkı sıkıya bağlı olduklarınız var.

Aşk Yaşamı : Mutluluğunuzdaki ortak görüşler ve ortak beklentiler, heyecanın zıt kişiliklerin oyunu olduğu tezlerini çürütüyor. Size yönelik hayranlık duygusunun da barındığı bir ilişki içindesiniz.

İş Yaşamı : Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz. İşle ilgili problemleriniz yüzeysel gibi görünüyor. Bir iş bağlantınızda son zamanlarda ortaya çıkan, belli amaçlara yönelik gevşeklik, sonradan probleme dönüşebilir.

Para Durumu: Yakında umutlandırıcı gelişmeler söz konusu. Aşırıya varan harcamalarınız olabiliyor. Bunun dışında, size sorun yaratacak maddi tıkanmaların uzağındasınız.

Dikkat: Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamaya gayret etmelisiniz
Yay burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etseniz bile onu düşünmeden yapamıyorsunuz. Olaylara hızlı bir şekilde bakıyor, takıldığınız en küçük noktada pes ediyor, sonra yine aynı hızla geriye dönüşler yaşıyorsunuz. Önlenemez kayıplar yaşayabilirsiniz. Sakinleşmelisiniz.


Yay Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder