31 Ocak 2011 Pazartesi

Geniş aile dizi son bölümü izle

Geniş aile dizi son bölüm

Geniş Alie full izle

Merhaba değerli ziyaretçimiz

Bu yazımızda sizlere geniş aile izle hakkında bilgi paylaşımında bulunacağız.

Şimdi dilerseniz geniş aile izle dizisi hakkında sizlere bir kaç bilgi verelim ne dersiniz ?geniş aile izle


geniş aile son bölüm izle
Dizide Rasim Öztekin ve Halit Akçatepe'nin dışında genç bir oyuncu kadrosu var… Geniş aile dizi son bölüm izlegeniş aile
Zuhal Topal: Bu benim Rasim Abi ile birlikte yer aldığım dördüncü proje. Rasim Abi, o yaş grubundan çalışılacak en keyifli insandır. Müdahale etmez, tam aksine çok eğlencelidir.
Ufuk Özkan: Bir müdahale yok ama oynarken bir şeyleri atlarsınız o zaman söyleyebilirler. Biz de birbirimize bir şeyler öğretiyoruz. Mesela Fırat, okulda benim bir üst sınıfımdaydı. Onun çok faydasını gördüm. Aramızda mutlaka rol üzerine konuşuruz.
Zuhal Topal: Ben de konservatuvarda okurken, Fırat Abi gelirdi bize…





Şimdi size geniş aile dizisi oyuncuları hakkında bilgi vermeye çalışacağız.


BİHTER DİNÇEL
geniş aile son bölüm full izle
Evin tek kızı ve hijyen manyağı

Siz Nazan'ı oynuyorsunuz. Rolünüzden biraz bahseder misiniz?
Nazan 25 yaşında ve evin tek kızı. Çok titiz hatta hijyen manyağı. Bütün günü evi temizleyerek geçirebilir. Hayatını neşelendiren yegane unsur, abisi Cevahir. Onu ispiyonlamak, gaza getirmek, kısacası abisiyle uğraşmak onu hayata bağlayan en önemli aktivite. Mürsel adında bir sözlüsü var. Ama bir türlü evlenemiyorlar.

Dizinin kadrosuna nasıl katıldınız?
Yine D Productions'ın yapımcılığını üstlendiği, Kanal D'de yayınlanan "Haneler"de oyunculuk yapıyordum. "Nazan rolü tam senlik" dediler, kadro da süperdi, bana sadece oynamak kaldı.

geniş aile izle
Geniş aile izle yazımıza son vermeden önce geniş aile dizisi başrol oyuncusu ufuk özkan ile yapılan bir söyleşiden bir bölüm yayınlamak istiyoruz.

Geniş Aile dizisinin 'Faydasız' tiplemesini oynayan Ufuk Özkan'la çok özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Geniş Aile'de can alıcı bir role sahip Ufuk Özkan'ın merak edilen yönlerini kendisine sorduk. Faydasız'ın gerçek hayatta da en az dizideki kadar eğlenceli biri olduğunu öğrendik. Sevilen oyuncu Geniş Aile'ye nasıl katıldığı, dizinin neden bu kadar çok izlendiği, çekim aralarında nelerle uğraştığı, neden balayına çıkamadığı gibi pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

HOCAMI ARADIM; GENİŞ AİLE'DEN HABERDAR OLDUM

Size Cevahir tiplemesi nasıl geldi ve nasıl karşıladınız?

Ufuk Özkan:
geniş aile son bölüm izle
Hocam Ömer Uğur'u hal hatır sormak için aramıştım. O arada başka bir dizinin çekimleri devam ediyordu. Bana projeden bahsetti ve iki ay sonra çekimlere başlamayı planladıklarını söyledi.

O zamanlar rol aldığım 'Benim Annem Bir Melek' dizisi nisan ayı başında sezon finaline girmişti. Ali Sunal'ın askere gitmesi nedeniyle erken ara vermiştik. Kısaca, bu diziye başlamak için uygun bir zamandı.

OYNAMAYANI VURURLAR

Rolünüze adapte olmak için neler yaptınız?

Ufuk Özkan:

Role adapte olmak için birinci bölüm senaryosunu okumam yeterli oldu. Öyle bir rol ki oynamayanı vururlar.

GENİŞ AİLE, KARİKATÜR ÜRÜNÜ

Geniş Aile dizisi kısa sürede çok sevildi. Reyting listelerini alt üst etti. Dizinin bu başarısını neye bağlıyorsunuz?

Ufuk Özkan:

Dizimizin konusu yeni değil, mahalle hikayesi ama dili ve diyalogları tam bir karikatür kafasıyla oluşturulmuş. Her bölümde yazarlarımız Cüneyt ve Kamuran harikalar yaratıyorlar. Onlar olmasaydı 'kimse alınmasın' bu kadar ses getirmezdi.
Bir de hakikaten D Production, castı çok titiz hazırlamış. Herkes rollerine o kadar yakışmış ki alternatifleri yok bence. Mürsel'i, Bilal'i, Nazan'ı, Kuddusi'yi bence bu kadar iyi çıkaracak ikinci bir cast zor çıkar.

Geniş aile ile ilgili diğer yazılar için bu web sitesinide ziyaret edebilirsiniz. Geniş aile yeni bölüm izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder