26 Ocak 2011 Çarşamba

Çocuklar Duymasın 27 Bölüm

Atv Ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi çocuklar duymasın 27 bölüm 26 ocak 2011 Çarşamba akşamı saat 20:00 de atv ekranlarında. İşte çocuklar duymasın 27 bölüm özeti

Mahalleye hırsız dadanmıştır. Taşfırın erkeği Haluk, hırsızı yakalarsa, öldüresiye dövmeye karar verir. Güpegündüz eve giren hırsızı yakalayan, Meltem ve Emine, ne yapacaklarını şaşırır. Haluk’un hırsızı dövmesinden korkan, Meltem’in bulduğu çözüm, olayları birbirinden komik noktalara savurur.
Gönül ve Meltem Gülfidan’a kısmet bulmak için kolları sıvar. Sonunda Gönül’ün akrabası olan Paratoner Osman’ı Gülfidan ile tanıştırmak isterler. Paratoner Osman, sürekli şanssızlıklar yaşayan, talihsiz bir insandır. Belaları sürekli üstüne çektiği için, paratoner osman lakabıyla anılmaktadır.
Seyyar Tayyar sanal aleme açılmaya karar vererek, seyyartayyar.com isimli internet sitesinin açılışını yapar. İşte, Seyyar Tayyar’ın internetten sipariş aldığı sahneler, canlı yayınlanacak. Böylece, seyirciler, Seyyar Tayyar’a internetten mesaj atabilecekler. Mesaj atarak boza siparişi veren seyircilere, Seyyar Tayyar bedava boza gönderecek.
Çocuklar Duymasın’ın yenilik ve sürprizlerle dolu bu özel bölümünü sakın kaçırmayın.


Çocuklar Duymasın 27 Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder