10 Kasım 2011 Perşembe

27 Ekim 2011 günlük burç yorumları

27 ekim 2011 KOÇ BURCU ( 21 Mart – 20 Nisan ) AŞK: Sevdiğinizin desteğini almak istiyorsanız onunla ani tartışmalara girmeyin. Bu ikiniz de zarar göreceği anlamına geliyor. Aşık olduğunuz kişi zaten bugünlerde oldukça sakin. PARA: Parasal meselelerde başkalarının yatırımlarına müdahale etmeye kalkışmayın. Verdiğiniz fikirlerle karşı taraf zarar edebilir ve zararı size yüklemeye çalışabilirler. SAĞLIK: Elinizde ne varsa öfke ile etrafa saçabilirsiniz. El yaralanmalarına dikkat edin.

27 Ekim 2011 günlük burç yorumları

27 ekim 2011 BOĞA BURCU ( 21 Nisan – 21 Mayıs ) AŞK: Aşk yaşamınızda her ne kadar dalgalanmalar görünsede siz bu durumu anında çözüme ulaştıracak zekaya sahipsiniz. Ona güzel bir hediye alarak gönlünü almayı başarabilirsiniz. PARA: Hızlı hareket ediyor ve yatırım tablonuzu inceliyorsunuz ama ödemeleriniz gözden kaçmamalı. Ortaklarınız arasında çıkan tartışmalara siz son vereceksiniz. SAĞLIK: Ayak bilekleriniz ve baldırlarınız soğuk almış olacakki bugün ağrıdan şikayet ediyorsunuz.
27 ekim 2011 İKİZLER BURCU ( 22 Mayis – 21 Haziran ) AŞK: Bugününüzün bir bölümünü sevdiğiniz kişiye ayırmalısınız. Bir takım hobilerinizden vazgeçmiyor onu gün boyu yalnızlığa itiyorsunuz. Bu konuda sabrı taşacak kişi o olacak. PARA: Parasal meselelerde parlak bir güne başlamanıza rağmen mutlu görünmüyorsunuz. Elinizde olan değerleri sürekli küçümseme yerine onu büyütmeye önem verin. SAĞLIK: Bugün bir çok konuda olduğu gibi yiyeceklerde de ölçüyü kaçırabilirsiniz.
27 ekim 2011 YENGEÇ BURCU ( 22 Haziran – 23 Temmuz ) AŞK: Her an çok iyi anlaşabileceğiniz biri ile karşılaşabilirsiniz. Geçmişinizde ki kötü anılarınızı ona anlatmamaya bakın. Bugün ikili ilişkilerde şansınız açık sayılmaz. PARA: Parasal konularda durumunuz iyiye gidiyor. Müsriflik yapılacak gün değil. Bu durumunuz uzun sürmeyebilir. Birileri ile anlaşıp doğru yatırımlar yapmalısınız. SAĞLIK: Göz ve baş ağrılarından şikayetçi olabilirsiniz. Göz numaranız ilerlemiş olabilir.
27 ekim 2011 ASLAN BURCU ( 24 Temmuz – 21 Ağustos ) AŞK: Şu günlerde aşk konusunda bir hayli dağınık fikirlisiniz. Onu böyle kazanamazsınız. Öncelikle kendinize çekidüzen verin ve onunla bir akşam yemeğine çıkarak gönlünü alın. PARA: Her alanda olduğu gibi bugün iş konusunda da aklınız dağınık. Ani sözler sarfederek iş arkadaşlarınızın kalbini kırmayın. SAĞLIK: Yaşamış olduğunuz bu ruh değişimi size çok fazla stres yüklemekte. Migreni veya reflüsü olan Aslanlar gün boyu ağrı çekebilirler.
27 ekim 2011 BAŞAK BURCU ( 22 Ağustos – 23 Eylül ) AŞK: Çevrenizdeki baskılar sebebiyle duygularınızı bastırmaya çalışıyorsunuz. Oysa onunla karşılıklı sevgi yaşıyorsunuz. Bastırma yerine onu sevdiğinizi haykırmalısınız. PARA: Sosyalleşmeye başlayarak kendinizi göstermeyi başardınız. İş konusundaki şansınız bir süre daha devam edecek. SAĞLIK: Gece gündüz çok fazla kafeinli içecekler tüketerek karın ağrısı veya uykusuzluk çekmeye başladınız. Bu durumu daha fazla abartmayın.
27 ekim 2011 TERAZİ BURCU ( 24 Eylül – 23 Ekim ) AŞK: Dedikodulara kulak kapatarak biraz daha fedakar olduğunuzu partnerinize kanıtlayın. Partnerinize sıcacık sevginizi belli ediyorsunuz ve o da sevginizi taktirle karşılıyor. PARA: İşlerinizle ilgili kararlar verirken iş arkadaşlarınızla konuşmalarınızı özenli seçin. Aksi halde sizin ağzınızdan alınan lafları üstlerinize yanlış aktarabilirler. SAĞLIK: Bağırsak sorunlarınızı daha ılık veya sıcak sulu yemekler tüketerek atlabilirsiniz.
27 ekim 2011 AKREP BURCU ( 24 Ekim – 23 Kasım ) AŞK: Yeni kişiler arasında bulunarak aradığınız partneri bulabilirsiniz. Ama işlerinize özen göstermeniz karşı cinsi daha fazla size yakınlaştıracak, bu konuda endişe etmeyin. PARA: Hayatınızın en güzel şanslarından birine sahip olacaksınız. İlgi alanınız olan işleriniz sebebi ile başarılarınız sürekli gündemde ve taktir edilmektesiniz. SAĞLIK: Yoğun tempo ve stresinizi üzerinizden attığınız için daha da sağlıklı görünüyorsunuz.
27 ekim 2011 YAY BURCU ( 24 Kasım – 22 Aralık ) AŞK: Bugün mutluluğunuzu düşünüyorsanız detaycı olmamaya özen gösterin. Partnerinize karşı sınırlı davranış biçiminiz onun hoşuna gitmiyor. O sizi her zamanki gibi candan ve konuşkan görmek istiyor. PARA: İş arkadaşlarınıza biraz katı davranıyorsunuz. Onlar bu duruma günecenerek sizi gün boyu yalnızlığa itebilirler. SAĞLIK: Bu telaş niye? Boşa koşturduğunuzu anlayacak ve yorulduğunuzu hissedeceksiniz.
27 ekim 2011 OĞLAK BURCU ( 23 Aralık – 20 Ocak ) AŞK: Bugün istediğiniz gelişmeler olması gibi gelişiyor. Aşk sözleriniz oldukça duygusal ve mantıklı. Yeni ilişkiye başlayan Oğlaklar karşı cinsi çabuk severek kalbini dolduracak. PARA: İşlerinize her zamankinin aksine çok fazla önem vererek sivriliyorsunuz. Akıl oyunlarıyla başkalarının dikkatini dağıtarak kâra geçeceksiniz. Zeki olduğunuz belli oluyor. SAĞLIK: Ufak tefek hastalıklar için asla yatağa girmezsiniz. Halsizde olsanız atlatacaksınız.
27 ekim 2011 KOVA BURCU ( 21 Ocak – 19 Şubat ) AŞK: Bugün kalbi boş olanlar için heyecanlı gün denilebilir. Bir arkadaş yardımı ile aradığınız partneri bulabilirsiniz. Aşk kapınızı çalmak üzere. PARA: Para konusunda bugün şanslısınız. Çıkacağınız kısa yolculuklarda yeni tanışacağınız kişiler ile işbirliği yapma ihtimaliniz çok yüksek. Onlara güven duymadan önce araştırmayı denemelisiniz. SAĞLIK: Heyecanlı bir gün geçirmenizden dolayı kalp atışlarınız hızlanabilir. Endişelenmeyin.
27 ekim 2011 BALIK BURCU ( 20 Şubat – 20 Mart ) AŞK: Sevdiğiniz kişinin bugün size meydan okuması canınızı sıkabilir ama sonunda pes edecek ve barış teklifi yine ondan gelecek. Gün boyu kırgın kalbinizin tamirini partneriniz yapacak. Onu kaybetmediniz. PARA: İşleriniz bugün çok yoğun. Çabalarınızın karşılığını öğleden sonra almaya başlayacaksınız. SAĞLIK: Sağlığınız açısından şanslı olduğunuz günlerden biri. Mali sorunlarınızı aşmanız ve moralinizin yüksekliği sağlığınızı dengede tutuyor.


27 Ekim 2011 günlük burç yorumları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder