3 Temmuz 2011 Pazar

Terazi Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.
Terazi burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Teknolojik yollardan edindiğiniz arkadaş ortamında sıkıntılı ve gergin anlar yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız kişilere karşı temkinli olun. Sevdiğiniz kişiyle çıkacağınız tatilde üzerinizdeki iş stresini atacaksınız.
Terazi burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizde son günlerdeki ruh halinizi sizinle paylaşmak isteyenler var, siz onları görmezden geliyorsunuz. Sizin ilacınız, tıpkı sizin gibi sevecen ve insan canlısı dostlarınız. Onlara elinizi uzatmalısınız. Zaman, zaman yaşadığınız karamsarlık ve umutsuzluktan çıkışı yanlış yollarda arıyorsunuz. Hayata başka cephelerden bakmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Şimdilerde gözü sizden başkasını görmüyor ve bunu da her haliyle belli ediyor. Geçmişte yaşanmış olanlarla kimseyi yargılayamazsınız. İnsanların her olumsuz deneyimden yenilenmiş olarak çıktığını kabul etmelisiniz.

İş Yaşamı : Bu kadar mütevazi olmamanız konusundaki uyarıları dikkate almanızda yarar var. Çalışma yaşamınızda gerçekleşen istikrarda büyük pay sahibisiniz. Bunun size sık, sık hatırlatılması düşündüğünüz kadar gereksiz olmayabilir.

Para Durumu: Sizin belinizi büken, farkında olmadığınız günlük harcamalar. Günlük bütçenizi kontrol etmek sorunlarınızı asgariye indirebilir. Daha gerçekçi bir bütçe yapmaya ihtiyacınız var.

Dikkat: Bazı olumlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açmalısınız. Yaşamınızdaki olumluluklar, olumsuzluklardan ağır basarken çok daha doyumlu olabilirsiniz
Terazi burcu nun 04 Temmuz 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çalıştığınız iş yerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.


Terazi Burcu 04 Temmuz 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder