18 Temmuz 2011 Pazartesi

Yengeç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeniliklere açık durabileceğiniz gelişmeler var. Kendinizi alternatif konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Başkalarından ilham alabileceğiniz gelişmelerle daha farklı deneyimler yaşayacaksınız. Hayata bakışınızı sorgulamak, yeni kişilerle bir araya gelmek sizi yeni fikirler katabilir. Uzaklardan alacağınız haberlerle yolculuk planlarınız hızlanıyor.
Yengeç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygularınız ve bilinciniz aynı doğrultuda ilerleyecektir. Eşinizle ne zamandır konuşmayı düşündüğünüz konu için uygun bir zaman. Onunla birlikte ileriye dönük çok önemli karar-lar alabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

Aşk Yaşamı : İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.

İş Yaşamı : Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Para Durumu: Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek standardınızın olmasına rağmen, başaramamanız plansızlığınızın göstergesi olabilir.

Dikkat: Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.

Yengeç burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Sizi derin düşünceleri olan ve duygusal bir yapıya sahip olduğunuz için, aşk beklentilerinizde derin hisler mevcut. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz.


Yengeç Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder