19 Temmuz 2011 Salı

Yay Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ev hayatınız ve yeni sorumluluklar dikkat çekici biçimde gelişmekte. Karmaşa içinde olduğunuz bu günü dikkatli geçirmelisiniz. Özellikle yerleşimi ilgilendiren gelişmeler sizi belirsizliğe itecektir. Biraz iç dünyanıza yönelmeli, aile içi ilişkilerin getirdiği uğraşlarla ilgilenmelisiniz. Yarın planlarınızı daha hızlı ilerletmeyi başaracaksınız.

Yay burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Önünüzde birçok fırsat var. Eğer olumlu kararlar verirseniz, bunları en iyi ekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece iş hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Sosyal yaşamınız gittikçe renkleniyor.
Yay burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün kuşkulara açıksınız. Nedenlerinizin haklılığı konusundaki inancınız, bu kuşkuları yoğunlaştırıp tehlikeli boyutlara getirebilir. Oysa yeni değerlendirmelerle, bunların çoğunun yanılsama olduğunu görebilirsiniz. Kararlı ve dengeli adımlarla üzerine yürüdüğünüz bir gelişme, bugün hazırlıklı olmadığınız şekilde sapma gösterebilir.

Aşk Yaşamı : Kimi yerde düşüncelerinizle çelişen flörtçü yanınızı, dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

İş Yaşamı : Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklı iş ortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Para Durumu: Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri olduğu gözleniyor. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Dikkat: Genel anlamdaki boşluğunuzu, aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor olabilir. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor
Yay burcu nun 20 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyi yeniden yapılandırma arzusu içinde olsanız bile, bir takım gecikmelere karşı tedbirli olmalısınız. Çevrenizde gelişen olumsuz olayların size yansıması canınızın sıkılmasına neden oluyor. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Bağırsak problemlerinize dikkat etmelisiniz.


Yay Burcu 20 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder