18 Temmuz 2011 Pazartesi

Oğlak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Üzerinde düşündüğünüz konularda bazı değişiklikler söz konusu. Günlük planlarınıza artık daha sıkı sarılmalı ve ilerlemeye bakmalısınız. Zira yakın çevrede olup biten konular sizi yakından ilgilendiriyor. Özellikle kardeşlerle ilgili fedakarlıklar zorunluluk olabilir. Onlarla ilgili sorumluluklarınız olabilir. Eğitim hayatınızla ilgili kararlarınızda bazı karmaşalar öne çıkıyor.
Oğlak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çalışmalarınızın iyice yoğunlaşacağı bu dönemde başarılarınıza bir yenisini daha ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir. Yeni bir aşk serüvenine hazır olmalısınız.
Oğlak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız olumlu karşılanmıyor. İnsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Hami gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı.

İş Yaşamı : Yakında yeni bir iş teklifi daha alabilirsiniz. Bu bir iş değişikliği değil, ek bir iş önerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. İş yaşantınız sizden tatminkar, fakat sizin için aynı şeyi söylemek oldukça zor.

Para Durumu: Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında tutkuyla istediğiniz şeyi elde edeceksiniz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor.

Dikkat: Verdiğinizin karşılığını her zaman alamayacağınızı fark etmelisiniz. İnsanlarla ilişkileriniz hayal kırıklıklarına çok açık
Oğlak burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara hedef olacaktır.. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat derecesini ölçmek için önünüze çıkcak olan birkaç olay karşısında kişiselliğinizinden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız.


Oğlak Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder