15 Temmuz 2011 Cuma

Boğa Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir

Boğa burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşkta zor kararların arifesindesiniz. Yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi duygularınızdan çok mantığınız gösterecek.

Boğa burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok.

İş Yaşamı : Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak. Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir.

Para Durumu: Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil. Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir.

Dikkat: Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor.

Boğa burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal yaşantınızı yeniden gözden geçirerek, yeni kararlar alacaksınız. Evli ve mutlu yaşam sürdürenler ise, eşi ile birlikte alacakları ortak bir kararla yaşamlarının kalitesini arttıracak şekilde yeni hedefler belirleyecekler. Güçlü sezgileriniz bu yıl da size yardım edecek. . Bazılarınız mistik konularda çalışmaya yönelecek.


Boğa Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder