15 Temmuz 2011 Cuma

Başak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarla dolu bir gün geçireceksiniz. İş hayatında yüklü paralar aldıkça bunları yeni projelerinize kaynak olarak kullanabilirsiniz. Biraz soluk almak için ailenizle birlikte tatile çıkmalısınız.
Başak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak. Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi.

Aşk Yaşamı : Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor. Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var.

İş Yaşamı : İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir. İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi.

Para Durumu: Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

Dikkat: Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor
Başak burcu nun 16 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sizinle asla tartışılmıyor. Aşkın güzelliklerine fazla uzak kalarak, sevdiğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Aşk sürekli hissetmektir ilkesinden yola çıkarak, duygularınızı taze tutmaya çalışmanız, yaşama güzel bakmanızı sağlayacaktır. Fazla sinirli olmak dolaşım sistemini bozuyor.


Başak Burcu 16 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder