18 Temmuz 2011 Pazartesi

Aslan Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konuların maddi yanına dikkat. Ortağın parasal durumundan kaynaklanan sorunlar beklemediğiniz sonuçlar getirebilir. Şimdilik finansal yatırım planlarınızı ertelemenizde yarar var. Beklediğiniz parasal desteklere ise güvenmekten vazgeçmelisiniz. Kendi kaynaklarınızı korumak için gereksiz harcamalardan uzak durmanız lazım.

Aslan burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kararlarınızı uygulayacak ve yeni girişimlerde bulunacaksınız. Sahip olduğunuz her şeyin kıymetini bilecek, bu nedenle takdir edileceksiniz. Aşk hayatınıza çeki düzen vermenizin artık zamanı geldi
Aslan burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazen geçmişi düşünmekten bugünü yaşayamaz hale geliyorsunuz. Bugünlerde içinde bulunduğunuz zamanı değerlendirmek yararınıza olacak. Duygusalsınız. Davranış ve kararlarınızı bu özelliğinizden bağımsız belirlemede zorluklar çekiyor gibisiniz. Bugünü, algılama yeteneğinizi diri tutarak geçirmeniz halinde çok sevinçli bir akşam yaşayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : O, kendisini size fark ettirmek için elinden geleni yapıyor. Çok yakında bu ilgisinden haberdar olabilirsiniz. Önemli gelişmelere açık günler içindesiniz. Bundan yararlanmayı bilin.

İş Yaşamı : Kararsızlıkların ya da umursamazlıkların yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Bir süre kolektif tutumlardan kaçınıp bireysel davranmanız yararlı olabilir.

Para Durumu: İhtiyaçlarınızı asgari ölçülerde sınırlamanın getirdiği rahatlık azımsanacak gibi değil, doğru yoldasınız. Alacağınız maddi değeri yüksek bir hediye sizi sevindirecek.

Dikkat: Çevrenizdekileri görmeniz için, daha alıcı gözlerle bakmayı bilmeniz gerekiyor. Hemen yakınınızda fark etmenizi bekleyen pek çok güzellik var.

Aslan burcu nun 19 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel faktörlerin destekleyeceği, sizi güçlendirecek işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor.


Aslan Burcu 19 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder