6 Haziran 2011 Pazartesi

Yengeç Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.
Yengeç burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi sıkışıklığınız sürüyor. Ancak bugün yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. İyice araştırdıktan sonra olumlu ya da olumsuz cevap vermelisiniz. Sevdiğiniz insanla yaşadığınız tartışmaları ailenize yansıtmamalısınız.

Yengeç burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız. Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz. Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var.

İş Yaşamı : Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın. Bu günlerde iş ortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok.

Para Durumu: Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz. Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir.

Dikkat: Bazı problemler dönemsel olarak belli gelgitler sergileyebilir. Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli
Yengeç burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, iç güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir.


Yengeç Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder