6 Mayıs 2011 Cuma

2011 Estetik Fiyatları


Sitemizde her ne kadar doğal güzellik ürünleriyle güzellik hakkında bilgiler sunmaya çalışsakta, bazen operasyonlar ile güzelliğe kavuşmakta bir tercih sebebi olabiliyor.



Estetik cerrahi kişilere istedikleri güzelliği sunmak üzere sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Burun estetiği, göğüs estetiği ve gerdirme operasyonları estetik cerrahinin en yaygın operasyonlarını oluşturmaktadır.



2011 yılı konusunda bir çok ekonomik alanın şekillendiği şu günlerde, estetik cerrahi operasyonları konusundaki fiyat uygulamaları da dedikodu fısıltıları arasında gün ışığına çıkmakta. Bu duyumlara göre 2011 yılında estetik cerrahi operasyonlarında çok fazla fiyat artışı yaşanmayacak.



Burun kaldırma operasyonları bir milyar iki yüz lira iken, yüz liralık bir artış gösterecek ve bin üç yüz liradan başlayacak. Kemerli burun düzleştirme işleminde ise artış yüz yerine iki yüz elli lira dolaylarında karşımıza çıkıyor. Ancak kalça estetiği konusunda ve karın gerdirme operasyonlarında ciddi fiyat artışı bir çok bayanın umudunu kıracak cinsten.


Karın bölgesindeki yağ dokusunun ve karın derisinin bir kısmının alınmasıyla uygulanan karın germe operasyonları iki bin liradan üç bin liraya çıkarken, kalça operasyonları da sekiz bin liradan on bin liraya yükselerek bu operasyonları uygulatmak isteyen bayanların umutlarını kıracak bir yükselişe ev sahipliği yapıyor.







2011 Estetik Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder