9 Nisan 2011 Cumartesi

Yengeç Burcu 9 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 9 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 9 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi endişeli kılan pek çok konu öne çıkıyor. Elde olmayan nedenler, kafa karışıklığı yaratan olaylar oldukça zorlayıcı görünüyor. Olayları akışına bırakmayı ve sabırlı olmayı başarabilirsiniz. Zira sizi sorumlu kılan pek çok iş konusu gündemini koruyor. Aileden gelecek desteklerle moral bulabilir, planlarınızı yeniden organize edebilirsiniz.
Yengeç burcu nun 9 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tutumlulukta cimrilik sınırlarını zorlamanız hem yakınlarınız arasında hem de çevrenizde prestij kaybetmenize sebep oluyor. Aşkta gerçeklerle yüzleşme zamanınız geldi. Artık aşk ilişkinizin bir ismi olmalı.
Yengeç burcu nun 9 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz. Fazla bağımsız davranışların sürekliliği bir şeyleri eksiltebilir. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz.

İş Yaşamı : Çok yönlü düşünceleriniz yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler içine gireceksiniz. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşüncesi var.

Para Durumu: Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Dikkat: Hayal kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanız gerekecek görüşmeleriniz olacak.
Yengeç burcu nun 9 Nisan 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. Sağlam ve mantıklı düşüncelere ihtiyacınız olmasına rağmen, duygusal davranışlarınız yüzünden bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bit gün olacak. Fakat dikkatli olmalı ve vücudunuzu güçlendirmelisiniz.


Yengeç Burcu 9 Nisan 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder