8 Nisan 2011 Cuma

Yengeç Burcu 8 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 8 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 8 Nisan 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Olumlu değişikliklere uyum gösteriyorsunuz. Arkadaşlarla bir arada olmanız hayatınıza renk katıyor. Yeni dostluklar, geleceğe yönelik planlar yapmak size keyif verecek. İyimserliğiniz ise grup çalışmalarında yapıcı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Zira çalıştığınız konular başkaları adına yararlı sonuçlar getirecektir. Sosyal olanaklarınızı genişletebilirsiniz.
Yengeç burcu nun 8 Nisan 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sorunlardan uzak, sakin bir gün geçirmeye hazır olun. Çıkcacağınız kısa bir yolculuk sırasında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı ziyaret etme fırsatını yakalayacaksınız. Aşkta hiçhareketlilik yok.
Yengeç burcu nun 8 Nisan 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kolay kabullenen biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz, bugünlerde biraz daha ilgi ve özen gerektirebilir. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama sabrederseniz bu, uzun vadede sizin kazancınıza olacak.

Aşk Yaşamı : İlişkide yeterli gördüğünüz sorumluluklarınızın sınırlarını biraz genişletebilirsiniz. Kıskançlıkları aşk hayatının bir ihtiyacı olarak değerlendirmeniz, sevgilinizi rahatlatma görevinizi sekteye uğratıyor.

İş Yaşamı : Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor.

Para Durumu: Bir para konusu, bugünlerde hoşlanmayacağınız düzeyde tartışılabilir. Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekiyor.

Dikkat: Hayatınızdaki bazı güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmemelisiniz.
Yengeç burcu nun 8 Nisan 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Başlattığınız işleri tamamlama konusunda oldukça inatçı davranışlar sergileyeceksiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, yeni başlangıçlar için de, araştırmalar yapıyorsunuz. Küçük seyahatler için uygun bir gün olmasına rağmen, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.


Yengeç Burcu 8 Nisan 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder