2 Nisan 2011 Cumartesi

Yağ Yakan Yiyecekler ( Besinler )

Zayıflama bir çok kişinin ortak sorunu yağ yakan yiyecekler kullanarak yapan kişilerin kilo verme hızını dahada arttırabilmeleri mümkün. Özellekilek zayıflayabilmek için her şeyi yapmanıza rağmen fazlalık kilolardan kurtulmayı başşaramıyorsanız, konusunu iyice incaleyerek kilo vrerememe sorununa çözüm bulabileceksiniz. Kilo vermek için çabalıyor, düzenli olarak spor yapıyor fakat vücudunuzdaki yağları bir türlü atamıyorsanız, yağ yakan besinleri sıklıkla tüketmeniz hızla kilo alımını durdurup, zayıflamanıza yardımcı olacaktır. arasında sizin için en faydalısını tespit edip, düzenli olarak tüketmeniz uzun zaman almadan kolayca birkaç beden düşmenizi sağlayacaktır.


 Günlük egzersizlerinizi yaptıktan sonra kahvaltıda yağ yakan 4 ana besinden birisini yemelisiniz. Diğerlerini ise gün içerisindeki diğer ana yemeklerden sonra tüketmelisiniz. Yağ yakmanıza yardımcı olarak kilo vermenizi sağlayan bu 4 ana besini gelin birlikte inceleyelim.


Hindiba:


İlkbahar mevsiminde görmeye alışkın olduğumuz, çim alanlarda kendiliğinden yetişen sarı renkteki bu sebze metabolizmayı hızlandırarak hazmı kolaylaştırıyor. Kan dolaşımını da olumlu yönde etkileyen bu mucizevi besin vücutta ki ödeminde atılmasına katkıda bulunuyor. Aynı zamanda tokluk hissi vererek porsiyonlarınızın azalmasını sağlıyor ve hızla yağ yakıyor.


Yoğurt:


Diyet listelerinde ara öğün olarak yer alan yoğurt aslında ana öğünlerde de 1 kase olarak yer almalıdır. Yoğurdun yağ yaktığı bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Süt ürünlerinden olan bu besin, günlük olarak yağsız veya az yağlı olarak tüketildiğinde kilo vermenizi olumlu yönde etkileyecektir. Özellikle karın ve bacak bölgesindeki yağlanmaları azaltarak ve sizi fit bir görünüme kavuşturacaktır.


Greyfurt


Bol miktarda içerdiği C vitamini ile en çok yağ yakarak zayıflatan meyve olan greyfurt aynı zamanda açlık hissinin azalmasını sağlıyor. Greyfurt, posasıyla birlikte akşam yemeğinin ardından, suyu sıkılarak posasından ayrıldıktan sonra da kahvaltıda tüketilmelidir. Bunun yanı sıra greyfurt diyette olmanın vermiş olduğu stres ve halsizliği gidererek bunların yerini enerjiye bırakıyor. Böylece gün boyu pozitif olmanızı sağlıyor.


Kırmızı Biber (Pul Biber)


Kırmızıbibere acılığını veren madde, vücut ısısını arttırarak kan dolaşımını hızlandırır. Vücut ısısının artması durumunda da yağ yakımı gerçekleşeceğinden kırmızıbiber kilo vermek için oldukça yararlı bir baharat türüdür.


Yağ Yakan Yiyecekler ( Besinler )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder