2 Nisan 2011 Cumartesi

Dudaklara nasıl parlaklık kazandırılır

Kadınlarda en can alıcı noktalardan bir tanesi hiç kuşku yokki dudakardır. ve için neler wpid parlak dudak Dudaklara nasıl parlaklık kazandırılıryapılmalı ?
Vücudumuzda bir şeyin güzel gözükmesini istiyorsak , öncelikle onun sağlıklı olduğundan emin olmamız gerekir. Dudaklarda böyledir , eğer güzel ve parlak gözükmesini istiyorsak öncelikle sağlıklı dudaklara sahip olduğumuzdan emin olmamız gerekir.

Çatlamış dudaklar yada özellikle sigara içen insanlarda sigaraya bağlı canlılığını yitirmiş dudaklar parlaklıklarını yitirecek ve çekiciliğini kaybedecektir. Bu nedenle öncelikle sebep olan etkenleri yok etmeli , daha sonra daha iyisi için çalışmaları sürdürmemiz gerekir.

Bunun yanı sıra cilt renginden dolayı kimi insanların dudakları pembe , kimisininki daha soluk olabilmektedir. Eğer dudaklarımızın rengi soluksa kozmetik ürünlerden yardım alarak dudaklarımıza parlaklık ve canlılık kazandırma yolunu seçebiliriz. Bunun yanı sıra halkımız tarafından pek de bilinmeyen bir yöntem olan , dudak fırçalama yöntemini kullanabilirsiniz. Dudak fırçalama yöntemi , dişlerimizi fırçaladıktan sonra günde 1-2 kez hafif hafif diş fırçası aracılığıyla dudaklarımızı fırçalamamız işlemidir. Bunu yaparken dikkat etmemiz gereken nokta dudaklara zarar vermemek ve fazla bastırmadan bu işlemi gerçekleştirmek olmalıdır. Bu işlemle birlikte, dudaklarımızı fırçaladığımızda artacak olan kan dolaşımı ile birlikte daha canlı ve parlak bir dudak görüntüsüne sahip olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra dudaklar için özel olarak üretilen parlatıcılar kullanılabilir. Bu parlatıcılar ile dudaklar canlı ve çekici hale getirilebilir. Bunun yanı sıra bu nemlendiricilerin dudak çatlaklarını engelleme gibi etkileri de bulunmaktadır.


Dudaklara nasıl parlaklık kazandırılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder