8 Nisan 2011 Cuma

Cilt Tedavi türleri ve Lazer Tedavisi

Cildinizin giderek kötüleştiğini, sürekli siyah nokta, sivilce, akne, yağlanma ya da kuruma gibi sorunlarla boğuştuğunuzu düşünün. İyi besleniyor olsanız bile bazı nedenlerden dolayı bu oluşabilir. Cilt dokusu dengesizleşebilir, renk değişmesi, kalınlaşma, sıkılaşma veya donuk görünme de sorunlardandır. Bu tip sorunların mutlaka çözülmesi gerekir.


Cilt soyma teknikleri vardır. Eskiyen, yıpranmış, bozulmuş derinin üst tabakasını kaldırma işlemidir. İyileşme sürecinde, temiz, pürüzsüz ve yepyeni bir cilde kavuşlur. Güçlü lazerler, kimyasal ve hızlı dönen bir fırça yardımıyla bu operasyon kolayca yapılır. Bu hassas süreçte, ne olursa olsun uygun yöntemin uygulanması gerekir.



Mutlaka uzman dermatolog veya estetisyen tarafından işleme alınmalıdır. İyileşme süreci, tedavinin derinliğine ve boyutuna bağlıdır. Tüm cildin soyulmasu her zaman gerekli olmayabilir. Spot tedavisi ise çok etkilidir. Renk düzensizlikleri eşitlenebilir, cilt sıkılaştırılır ve üst yüzey yeni bir katmanla yenilenir. Diğer cilt tedavi biçimleri şunlardır:


Ablatif Tedavi,
,
,
,
,
Nonablatif Lazer,
Fotorejunevasyon,
Fraksiyonel Cilt Soyma,
Plazma Cilt Yenileme,
Işık Yayan Diyot Tedavisi,
Radyofrekans,


Cilt Tedavi türleri ve Lazer Tedavisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder