9 Nisan 2011 Cumartesi

2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri

başlığı ile yeni bir seo yarışmasında sizler ile birlikteyiz. Suatanlee nin düzenlemiş olduğu

Saç ekimi öncesi ve Sonrası


bir önceki yarışmada dereceye girmeyi başarabilmiştim. Umuyorum ki yarışması ilede güzel bir derece yakalarım.


Suatanlee nin düzenlemiş olduğu bu ikinci 2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri seo yarışması da diğer seo yarışmaları gibi aynı amaca hizmet ediyor.


Saç ekimi son zamanlarda teknolojinin ilerlemesi ile oldukça önemli bir seviyeye ulaştı. Saç ekimi fiyatları, değişken olup, saç ekimi için uygulanan yönteme göre, eğer FUE yöntemi ile saç ekimi yapılacaksa ekilecek kök sayısına göre değişir. Saç ekimi fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için öncelikle ne kadar genişlikte bir bölgeye, kaç adet kök ekileceğinin belirlenmesi gerekir.


Saç ekimi, gerek kadınlarda, gerekse erkeklerde son derece yüz güldürücü sonuçlar sunan bir uygulamadır. Sistemik lupus eritematosus ve benzeri hastalıkları olan kişilerde bile son derece olumlu sonuçlar veriyor. Kısaca, saç ekimi ya da saç nakli, saçların yoğun olarak bulunduğu ense ve yan bölgelerden saçların kökleri alınarak, saçların döküldüğü ya da seyrekleştiği bölgelere, transfer edilmesi işlemidir.


Saç ekimi işlemi başta ankara olmak üzere istanbul, izmir ve bursa gibi metropol şehirlerde ciddi bir potansiyele sahiptir ve saç ekimi sektöründede çok büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Saç ekimi işleminin başarılı olabilmesi için mutlaka uzman kişiler tarafından Saç ekimi teknoloji merkezleri nde yapılmalıdır.


Aşağıdaki video da lazerle saç ekimi konusuna değinilmiştir.





 


2.Suatanlee Seo Yarışması Saç Ekimi Teknoloji Merkezleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder